DeutschEnglishGjuha shqipe
Print page Drucken | @ Kontakt
Albanien
Oferte
Handel
Marina Village
Tipps für Sie
Infos
Karten
Fotos
Kontakt

Portret

Home > Oferte > Portret 


Rolf Alther

Rolf Alther

  • Njohuri me baza te forta teknollogjike dhe sipermarrese
  • Aftesi te shkelqyera ,evidentim i problemeve ,analizim dhe zgjidhje sistematike dhe pragmatike e problemeve.
  • Krijimi dhe menaxhimi shume vjecar i shume industrive-sipermarrese
  • Pervoja te pasura ne fushen e politikes dhe ekonomise
  • Bindes ne hyrjen e marredhenieve(biznesi) , shume i zoti ne tregti
  • Ne kontakt me vendimarres te fushave si: ekonomia ,shkenca ,politika ,pushteti dhe media —si ne Zvicer ashtu dhe ne Shqiperi

 

Agjensia për Shkëmbime ekonomike Zvicër-Shkipëri

Lagjia Nr. 13, Plazh - Durrës, Albania

Cel. +355 69 348 24 79

Cel. Zvicër +41 79 743 42 76

info(at)agentur-schweiz-albanien.com