DeutschEnglishGjuha shqipe
Print page Drucken | @ Kontakt
Albanien
Oferte
Handel
Marina Village
Tipps für Sie
Infos
Karten
Fotos
Kontakt

Home

Home 

Mirë se vini!
Ne:

 • japim te dhëna dhe informacione: kush si çfarë ku
 • iu përgjigjemi pyetjeve në lidhje me sigurinë dhe të drejtat
 • organizojmë udhëtime, mbledhje, ekspozita
 • iu sigurojmë shofer, makina me qera, banesa, përkthyes
 • lidhim kontakte me vendimarrësit në ekonomi, politik dhe administratë
 • lokalizojmë blerësit për produkte të reja dhe të përdorura
 • gjejmë furnizues për lëkurë dhe tekstile, minerale dhe gurë natyrorë
 • njohim prodhuesit ose burimet për produktet natyrore,si dhe për shpendët e peshqit
 • gjejmë përfaqësues për prodhime industriale dhe tregtare
 • ndërmjetësojmë në fushën e imobilieve për qera ose prona si dhe troje ne bregdet
 • iu mbështesim ne krijimin e firmës suaj

 

Agjensia për Shkëmbime ekonomike Zvicër-Shkipëri

Lagjia Nr. 13, Plazh - Durrës, Albania

Cel. +355 69 348 24 79

Cel. Zvicër +41 79 743 42 76

info(at)agentur-schweiz-albanien.com